Întrebări Frecvente

Pagina de Nursing înseamnă educație medicală pentru asistenți medicali, studenți la facultăți de profil sau elevi ai școlilor postliceale sanitare, viitori asistenți medicali sau orice persoană care dorește să fie în contact cu acest domeniu fascinant și complex. Pagina de Nursing este site-ul cu nr. 1 în domeniul sănătate, nursing și asistență medicală, fiind urmărit și apreciat de zeci de mii de persoane zilnic. Ne mândrim cu un număr de 100000 vizitatori unici lunar.
Pagina de Nursing oferă cărți și materiale teoretice esențiale prin intermediul magazinului online https://shop.paginadenursing.ro achiziționate și apreciate de mii de elevi și studenți, dar și materiale educative gratuite despre tehnici de nursing și investigații, patologii și îngrijirea pacientului cu diverse patologii prin intermediul site-ului web https://paginadenursing.ro sau a canalelor oficiale (Youtube, Instagram, Facebook, TikTok, Pinterest).

Ne recomandă mii de elevi, studenți, viitori și actuali asistenți medicali care apreciază conținutul nostru original și atractiv, bazat pe asimilarea informației în mod facil prin activarea memoriei vizuale. Ajutăm mii de elevi și studenți să învețe din plăcere și sa descopere un alt stil de a învăța. Pagina de Nursing este brand înregistrat la OSIM, având numeroase titluri de carte editate și apreciate de persoane din nișa asistenței medicale, dar și mult conținut gratuit. Alătură-te și tu comunității și învață în stilul Pagina de Nursing!

Platforma grile.paginadenursing.ro este o colecție de peste 4000 de teste grilă marca Pagina de Nursing, dedicate elevilor, studenților și asistenților medicali. Aici se pot accesa mii de teste grilă pentru asistenți medicali care pot folosi la pregătirea temeinică pentru examenele de absolvire, de reatestare, de admitere, de încadrare pe post sau chiar evaluări din timpul anilor de studiu. Toate aceste examene sunt sub formă de teste grilă, iar pe această platformă vei găsi teste similare cu cele de la examene.

Ai acces gratuit la 100 de întrebări de teste grilă aleatorii cu răspuns unic pentru a vedea în mare cum sunt formulate testele noastre și dacă îți place și crezi că te pot ajuta (noi spunem ca te vor ajuta categoric în promovarea examenelor, însă vei vedea asta în mod personal) îți faci abonament. Am creat pentru tine mai multe variante de abonament, deci poți alege ce ți se potrivește cel mai bine. Fact: Cu cât perioada de abonament e mai mare, cu atât prețul pe lună e mai mic.

Intri în secțiunea Abonamente de pe site și alegi varianta de abonament dorită. Adaugi în coș abonamentul dorit, completezi datele, efectuezi plata cu un card bancar Mastercard sau Visa și primești confirmarea pe email. Nimic mai simplu!

Nu. In cazul în care ați achiziționat un abonament pe o perioadă, de exemplu 3 luni, și doriți să mai adăugați o lună, acest lucru nu este posibil. Cele două abonamente vor merge în paralel. Recomandarea noastră este să achiziționați un abonament diferit numai după expirarea abonamentului actual. In schimb, puteți prelungi timpul abonamentului dumneavoastră prin achiziționarea aceluiași tip de abonament, de exemplu cel de 6 luni se poate prelungi numai cu 6 luni, cel de o lună se prelungește numai cu o lună, șamd.

Am creat pentru tine special 100 de întrebări de test gratuite ca să îți faci o idee despre cum vor fi testele pe platformă. Dacă vrei acces la peste 4000 de grile organizate pe specialități trebuie să își faci abonament. După ce cumperi un abonament, nu vei putea să mai primești banii plătiți pe abonament înapoi. Conform OUG 34/2014 nu beneficiază de drept de retragere furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere. În momentul în care ai plătit ai luat la cunoștință faptul că nu beneficiezi de dreptul de retragere potrivit OUG 34/2014 deoarece potrivit art. 16 lit. a) serviciile prestate prin intermediul site-ului sunt exceptate de la dreptul de retragere. Prin acceptarea acestui lucru și efectuarea plății, utilizatorul confirmă că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după înscrierea pe platformă, moment în care a intervenit executarea completă a contractului de către site.

Examenele au întotdeauna grile la prima vedere, însă rezolvând cât mai multe grile pe această platformă șansele de succes și de reușită îți vor crește pentru că vei asimila informație și te vei învăța cu stilul de redactare al întrebărilor. Punctajele pe care le vei obține aici îți pot oferi o idee despre ce punctaj vei lua la examene. Dacă îți achiziționezi abonament vei avea acces la grafice de progres și istoric de rezolvare de teste pentru a îți umări evoluția.

Da, punem la dispoziție 100 de teste grilă gratuite pentru a îți face o idee despre cum sunt formulate și la ce să te aștepți după ce îți vei face abonament. După ce achiziționezi un abonament ți se vor debloca peste 4000 de teste grilă pentru asistenți medicali organizate pe specialități.

După ce ai achiziționat abonament, e bine să aștepți 5 minute pentru că poate sa dureze un timp până când primești emailul din varii motive (conexiune internet, server, etc). De asemenea, nu uita să verifici și căsuța SPAM. Emailul poate să ajungă acolo. Dacă tot nu ai primit, ne poți contacta la contact@paginadenursing.ro ori folosind formularul de contact sau la 0750 136 172 prin apel telefonic sau Whatsapp, cum preferi.

Dacă nu aveți acces la grile din meniul site-ului, acest lucru poate indica faptul că abonamentul dumneavoastră a expirat și nu mai este valabil. Mergeți la secțiunea Abonamente pentru a achiziționa un abonament nou.

Dacă ai uitat parola tot ce trebuie să faci este să apeși “Ai uitat parola?” pe pagina de acces în cont. Introduci emailul cu care te-ai înregistrat pe platformă și apeși resetare. Vei primi un email unde vei putea schimba parola.