Succesul nu vine din ceea ce faci în mod ocazional. Vine din ceea ce faci în mod consecvent.

– Vrei să îți verifici cunoștințele pe parcursul anilor de studiu AMG?
– Vrei să obții o notă bună la absolvire?
– Vrei să obții un loc de muncă la un spital de stat? Sau chiar un spital privat de renume?
– Vrei să dai examenul de reatestare pentru că nu ai profesat, dar ai o diploma de AMG?
– Vrei să dai admitere la o școală postliceală sanitară sau la facultatea de asistență medicală?

Îți oferim platforma de teste grilă marca Pagina de Nursing, unde poți accesa mii de teste grilă pentru asistenți medicali. Testează-ți cunoștiințele, verifică-ți limitele și aprofundează materia, astfel încât să devii cel mai bun și sa obții postul mult dorit. Fă în mod constant teste grilă pe această platformă până când ajungi acolo unde ti-ai propus și ai excelat. Noi ne ocupăm să adăugăm permanent întrebări noi.
Succesul nu vine din ceea ce faci în mod ocazional. Vine din ceea ce faci în mod consecvent. Am creat pentru tine mai multe variante de abonament pentru a avea acces la mii de teste grilă pentru a te testa.


Nimic nu este imposibil. Noi suntem cei care ne punem limite.


Rezolvă mii de teste grilă cu răspuns unic organizate pe categorii și similare celor de la examene. Rolul Pagina de Nursing este de a ajuta studenții și elevii să devină cea mai bună varianta a lor, lucru ce este posibil prin intermediul platformei noastre de teste grilă și materiale informative.
Pentru sedimentarea și fixarea informațiilor de nursing, Pagina de Nursing pune la dispoziție teste de verificare similare celor de la:


– Examenul de absolvire și de admitere
– Testelor de verificare din timpul anilor de studiu
– Probelor de concurs de la spitale pentru ocuparea posturilor de AMG
– Examenelor de reatestare


Pregătim Asistenții Medicali să exceleze

Pagina de Nursing înseamnă educație medicală pentru asistenți medicali, studenți la facultăți de profil sau elevi ai școlilor postliceale sanitare, viitori asistenți medicali sau orice persoană care dorește să fie în contact cu acest domeniu fascinant și complex.
Pagina de Nursing este site-ul cu nr. 1 în domeniul sănătate, nursing și asistență medicală, fiind urmărit și apreciat de zeci de mii de persoane zilnic. Ne mândrim cu un număr de 100000 vizitatori unici lunar.

Pagina de Nursing oferă cărți și materiale teoretice esențiale prin intermediul magazinului online https://shop.paginadenursing.ro achiziționate și apreciate de mii de elevi și studenți, dar și materiale educative gratuite despre tehnici de nursing și investigații, patologii și îngrijirea pacientului cu diverse patologii prin intermediul site-ului web https://paginadenursing.ro sau a canalelor oficiale (Youtube, Instagram, Facebook, TikTok, Pinterest).


Parcurgi și repeți materia prin grile


Platforma https://grile.paginadenursing.ro/ vine în completarea procesului de învățare și astfel, metoda este completă. Completarea testelor de verificare va conduce la asimilarea informațiilor și la absolvirea examenului de final cu note bune, dar și la obținerea unui post în domeniu prin promovarea examenelor de posturi vacante AMG. Testele grilă de pe această pagina pot ajuta și asistenții medicali generaliști din profesie pentru promovarea examenelor de treaptă profesională, dar și pentru formarea profesională continuă.
Testele sunt organizate pe capitole facilitând astfel învățarea si parcurgerea in mod gradat a informațiilor învățate in toți anii de studiu.


Mii de grile pentru Asistenți medicalim – Testează-ți cunoștințele cu Pagina de Nursing

Ce îți oferă platforma de Teste Grilă Pagina de Nursing?
– Acces la 4000 de teste grilă cu răspuns unic
– O pregătire eficientă pentru examene simulând într-o oarecare măsură experiența din sala de examinare și testarea cunoștințelor
– Lucrul acesta încercăm să-l ducem la bun sfârșit prin materialele ce sunt puse la dispoziție pentru aprofundarea cunoștințelor
– Funcționalități noi pentru o experiență îmbunătățită
– Organizare pe capitole (Medicină internă, Nursing General, Urgențe, Chirurgie, Ginecologie, Pediatrie, etc)
– Posibilitatea de a rezolva Teste Grilă oricând îți dorești prin accesarea contului
– Sedimentarea informațiilor învațate și dezvoltare pe plan profesional
– Teste grilă similare cu cele de la examenele de post, absolvire, reatestare
– Optimizarea procesului de învățare
– Conținut unic Pe lângă grile, oferim și alte materiale menite să vă ajute în procesul de învățare.
– Adăugăm funcții noi permanent
– Suport prin email, WhatsApp, telefonic.

“Pagina de Nursing” este marcă înregistrată la OSIM și este deținută de către Pagina de Nursing Concept SRL, CUI: RO44295221 – J23/3107/2021. Utilizarea acestei mărci, a domeniului ”paginadenursing.ro” sau a numelui Pagina de Nursing, în formă directă sau “ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă a Pagina de Nursing Concept SRL este interzisă și se pedepsește conform legii.